#lip

BETUL KE PAKAI LIPSTIK BUATKAN BIBIR JADI GELAP? Keadaan ini bergantung pada jenama, kualiti bahan-bahan yang digunakan di dalamnya serta bagaimana anda menjaga bibir anda. Di dalam produk untuk bibir seperti lipstik, lipmatte, lip tint dan sebagainya; terdapat pigmen berwarna di dalamnya. Pigmen ini akan meninggalkan ‘stain’ atau kesan pada kulit bibir. Jika anda tidak menanggalkan atau mencuci dengan betul sebelum tidur, dan kemudian bila bangun esok pagi, dan pakai gincu yang sama sekali lagi, ya.. sudah tentu bibir anda lama kelamaan mungkin berubah warna dan menjadi lebih gelap. Bibir mudah untuk mendapat kesan gelap akibat pigmen berwarna kerana kulit di bibir sangat nipis berbanding kulit di wajah. Kulit bibir, cuma terdiri dari 3-5 lapisan selular, ia sangat tipis berbanding dengan kulit muka biasa, yang mempunyai sehingga 16 lapisan. Tapi jangan risau... "MAWAROSE LIP & CHEEK SERUM" dari bahan2 organik mampu menyelesaikan masalah anda 😊 Mempunyai scrub semula jadi untuk buang sel kulit mati dan membuat permukaan bibir jadi licin dan lembut dan x menipiskan bibir. Mengandungi vitamin C yg tinggi untuk merawat pigmentasi.  Boleh di bawa tidur kerana ia adalah serum bukan biasa biasa.  Lagi best No Stain😍😍 . #teammawarrose #mawarose #mawarosehq #mawarosemagicrose #magicrose #lipcheekserum #lipandcheekserum #agentsp #agentmawarose #agentkedah #agentmawarosekedah #mawarrosesp #mawarosesquad #mawaroseagent #serumpinkky #serumpipidanbibir #bibirpink #pipipink #cheekserum #lipsserum #cantikdenganmawarose #beauty #naturalbeauty #speed2020 #mawarosemestiraya #mawarosesquad #mawarose #lip


0💬Normal

Kem Dưỡng #Philosophy Renewed Hope In A Jar 60ml 💰#570k Xem chi tiết: https://shopmechuoi.vn/san-pham/kem-duong-philosophy-renewed-hope-in-a-jar-60ml/ 💥 Renewed Hope In A Jar là phiên bản làm mới lại công thức, sử dụng công nghệ mới: sự kết hợp của bộ ba gồm acid alpha hydroxy, hyaluronate và chiết xuất từ trái cây châu Á, giúp da luôn rạng rỡ và ẩm mịn. 💥 Chất kem rất nhẹ, thấm rất nhanh. Tái tạo lại cấu trúc da, cùng lúc dưỡng ẩm và đẩy lùi quá trình lão hoá. ---------------------------------------------------------------------------- 💥 Xem giá sỉ trực tiếp tại website https://shopmechuoi.vn hoặc Số Điện Thoại: 0905151993 🏡 Địa chỉ: Số 26 NGÕ 34 Đội Cấn, Ba đình, Hà Nội 📞 Hotline: 0916865500 📝Email: shopmechuoi2016@gmail.com. 📡 Website: https://shopmechuoi.vn 🏡 Mua Shopee rẻ hơn và hỗ trợ ship: https://shopee.vn/shopmechuoi1204 #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful


0💬Normal

kalian tim yg mana nih? ============================= follow : @tutorialmakeup.ind ============================= #tampilcantik #american #lip #america #beautybloggers #beautybloggersindonesia #rahasiacantik #korean #tutorialmakeup #wowsyantik #indobeautygram #chanelbeauty #indobeauty #hanummega #riaricis #ismi #korea #dercis #nayyarafeeza #riayunita #makeup #thericis #dercis #color #everycolor #rainbow #jharnabhagwani #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfl #keren #amazing


0💬Normal

. . ❄︎DIOR アディクト リップ マキシマイザー シマーヌード(限定色) . 6月5日発売の夏の限定カラーです❤︎ 限定色があるとついつい限定色にしてしまいます笑 . 夏の限定カラーが3色出てました。 シマーヌードは細かいラメが沢山入っていてとってもキラキラです☆ リップの色味を邪魔しないカラーなのでとっても重宝しそうです❤︎ . BAさんのお話では百貨店が閉まっていた影響で限定カラーの数が普段より少ないみたいなので欲しい方はお早めにがオススメです!! . . #DIOR #Dior #addictlipmaximizer #lip #gloss #ディオール #アディクトリップマキシマイザー #マキシマイザー #リップ #グロス #プランパー #シマーヌード #限定色 #限定カラー #数量限定 #キラキラリップ #ぷっくりリップ #お気に入りコスメ #お気に入りリップ #❤︎


0💬Normal

✨Beauty is the illumination of your soul 💝 (John O’Donohue) 💕


1💬Normal

Luxury lenses available in my bio discount codes are below💛! • • Normal contact lenses price: £20 ▪️Get 2 lenses for £30 code 'REEM' ▪️Get £5 off orders using code 'AMOUNA' [You can use this code to get lenses for £15] ▪️Spend over £60 for free shipping • • • 💄 #makeup #instamakeup #toptags #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful


0💬Normal

Kepada yang belum tahu, Creamy Butter Kiss ni bukan lip cream biasa tau. Macam Faraa Lip Butter, Creamy Butter Kiss ni berfungsi untuk membaiki lapisan kulit bibir supaya dapat kurangkan hidrasi dan juga sebagai pelindung dari habuk & UV. Terbaik kan? Yes!! Awak pun patut cuba 😉 #creamybutterkiss #creamybutterkiss #lipbutter #beautycare #sharingiscaring #buttermilk #faraahanimbeauty #faraalipbutter #beautiful #beauty #lipscare #skincareforlips #Promo #sales #tutorialmakeup #lipscare #lip #businessopportunity #happycustomer #teamkakteh #makeup #makeupartist #mua #makeupnikah #makeupsanding #bridalmakeup #makeuptunang #makeupconvo #makeupbyme #makeuplooks #makeuptutorial #muamalaysia


0💬Normal

Sold and Installed Greddy style front lip on IS300 #sca #socalaccessories #ieshop #909 #montclair #lexus #is300 #lip #install


0💬Normal

Creamy Butter Kiss ada 5 warna. Kalau awak suka yang nude orange awak boleh pilih Butter Pudding. Kalau awak suka nude choc awak boleh oles Butter Cake. Kalau nak nampak malar segar, awak try Butter Nut. Kalau suka warna maroon sikit, awak ambil Butter Scotch. Dan kalau awak suka bandung pekat, awak pilihlah Butter Milk. Jadi, mana satu pilihan kalbu? 😉 #creamybutterkiss #creamybutterkiss #lipbutter #beautycare #sharingiscaring #buttermilk #faraahanimbeauty #faraalipbutter #beautiful #beauty #lipscare #skincareforlips #Promo #sales #tutorialmakeup #lipscare #lip #businessopportunity #happycustomer #teamkakteh #makeup #makeupartist #mua #makeupnikah #makeupsanding #bridalmakeup #makeuptunang #makeupconvo #makeupbyme #makeuplooks #makeuptutorial #muamalaysia


0💬Normal

#내돈내산 💸개당 12000원💸 ㅡ 오늘 소개 해 드릴 제품은 토니모리의 더 쇼킹 립 블러 틴트 입니다! ㅡ 제가 구매한 색상은 4호 핫테이스트, 5호 브레이킹 뉴스인데요! 4호는 웜톤분들이 좋아하실만한 정석 레드 색상이고, 5호는 쿨톤분들이 좋아하실만한 장미빛 MLBB색상이에요! 5호도 웜톤이 발라도 자연스럽답니다! ㅡ 요즘 마스크를 장시간 착용하는 경우가 많은데 이 틴트는 고정이 되고나면 마스크에도 묻지않는, 그만큼 착색력이 강한 제품이랍니다! 저와 같은 학생분들이나 직장인분들에게 아주 좋을거같습니다! #토니모리 #더쇼킹립블러 #코덕 #코덕스타그램 #추천템 #LIP #틴트추천 #마스크 #지속력좋은틴트 #지속력 #틴트추천 #고3 #고딩 #고딩스타그램


0💬Normal

Happiest Birthday to Kim Hyojong's beautiful and sexy girlfriend, KIM HYUNA~ Happy 29th Birthday Babe!!! 🎉🎊🎀🎂😙❤ Wishing you to have more birthdays and lovely days to come. Patiently waiting for your wedding announcement with Hyojong~ 😆❤ . #FemaleMonsterHyunaDay #HappyHYUNAday #HYUNA #KimHyuna #FemaleMonster #EDawn #Dawn #KimHyojong #HyunDawn #HyunDawnCouple #BubblePop #Red #Lip&Hip #Babe #FlowerShower


0💬Normal

@pixibeauty What most girls like from drug stores 😶💗🌸 ‎#مراقب #پوست #لب #ناخن #وازلین #بالم #اینستا #ایرانی #آنا #مراقبت_پوست #مراقبت_مو #مراقبت_زیبایی #مراقبت_لب #مراقبت_ناخن #اینستاگرام #pix #stayhome #skincare #skin #me #ana #instagood #instagram #picoftheday #lipgloss #lip #glossier #selfcare #anaslfcr #lifestyle


0💬Normal

Sejak dah boleh nikah online ni, kita ni para isteri kena jaga jaga. Jaga apa? Jaga penampilan kita. Duduk rumah pun kenalah cantik untuk suami tercinta. Bukan apa, sedap la sikit suami memandang tu kan. Matching pulak suara lembut.."kanda kanda..kanda nak dinda masakkan apa buat berbuka nanti kanda?" Perghhhh..pakej! Creamy Butter Kiss ada. Calit sikit lepas tu dap dap je pakai jari. Terus rata 1 bibir sebab kaler dia sangatlah pigmented 🤤 #creamybutterkiss #lipbutter #beautycare #sharingiscaring #buttermilk #faraahanimbeauty #faraalipbutter #beautiful #beauty #lipscare #skincareforlips #Promo #sales #tutorialmakeup #lipscare #lip #businessopportunity #happycustomer #teamkakteh #makeup #makeupartist #mua #makeupnikah #makeupsanding #bridalmakeup #makeuptunang #makeupconvo #makeupbyme #makeuplooks #makeuptutorial #muamalaysia #faraahanimbeauty #creamybutterkiss


0💬Normal

Ahh my mum would love this picture 😜 ( P.S. If my Indian audience is reading this , you guys would easily know the reason. ) . . #naazarora #makeup #instamakeup #toptags #cosmetic #cosmetics #fashion #naazarora #muanaazarora #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #makeupbynaazarora #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful


2💬Normal

Next Page